Nada behandlinger

NADA er et tilbud til den unge på No Name

No Name har personale som er uddannet i NADA. NADA har vist sig virksom ved angst, søvnløshed, fysisk og psykisk uro, anspændthed irritabilitet, abstinenser og stoftrang mm.

Metoden:

Kan benyttes ved behov her og nu men er især beregnet til langtidsbehandling med fokus på at gå i proces/ personlig udvikling.

NADA virker blandt andet ved at gøre personen klar til at modtage terapi og øge udbyttet af den primære behandling.

NADA kan gives uanset, hvor man er i sin behandling.

Behandlingen:

Består af 3 – 5 nåle i hvert øre. Nålene er tynde sterile engangsnåle, som altid kasseres efter en behandling. Nålene skal sidde i øret i 40-45 minutter, og brugeren bør sidde og slappe af for at opnå fuld effekt. Nålene vil løsne sig i løbet af behandlingen. Det ses af og til, at enkelte af nålene falder ud. Har nålene siddet i 30 minutter behøver man ikke få en ny sat i.

Enhver form for medicinsk behandling kan fortsætte som hidtil. Alle uanset om man måtte lide af en eller anden sygdom, kan man have gavn af NADA som supplement.

NADA kan ikke overdoseres, og der er ingen risiko for afhængighed.

​Under behandlingen:

Vil de fleste føle sig afslappede eller opleve let eufori. Nogle falder i søvn. Andre kan mærke varme, kuldefornemmelser eller snurren i øret eller dele af kroppen. Dette er en helt normal og positiv reaktion.

Efter nogle behandlinger vil den afslappende eller euforiske virkning ikke længere indtræde så markant. Dette er ikke et tegn på, at akupunkturen ikke virker, men snarer et udtryk for at personen er i bedre balance og, at metoden har haft effekt.

Effekten af akupunkturen:

Den holder sig som regel 24-36 timer. Selv om man har søvnproblemer, kan behandlingen godt gives om formiddagen. Jo flere behandlinger man får, jo længere holder effekten. Vi anbefaler, at man modtager min. 20 NADA behandlinger, inden man beslutter sig for at fortsætte eller stoppe behandlingen.

NADA-punkterne kan gives hver dag. I starten har de fleste brug for behandling 3-5 gange om ugen. Ved svære symptomer kan behandlingen i starten gives en eller to gange om dagen. Behovet vil falde til det halve i løbet af nogle få uger.

NADA-modellen blev udviklet i 1970’erne på Universitetshospitalet Lincoln i New York, USA. NADA-modellen benyttes over hele verden på bl.a. på hospitaler, i socialt arbejde, på behandlingsinstitutioner, i terapeutisk arbejde og i fængsler.

Se billeder fra No Name

Kontakt os i dag

Er du interesseret i at vide mere om os, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail noname@post-noname.dk eller på telefon 98 33 77 78 / 30 80 64 87.