Vi vil være danmarks bedste..​

Velkommen til No Name

Vi er en selvejende døgninstitution godkendt som privat opholdssted for børn og unge i henhold til Lov om socialt service § 142 stk. 7. Vi er godkendt til 12
socialpædagogiske pladser til unge mennesker mellem 14 og 18 år. Unge der er frivillige anbragt, unge anbragt uden samtykke eller unge anbragt
efter straffelovens § 74a om ungdomssanktion
. Vi er også godkendt til at modtage anbragte unge i henhold til Straffuldbyrdelseslovens § 78 og at
modtage unge i varetægtssurrogat
. Der er herudover samtidig godkendt pladser til socialpædagogisk observation, 2 akutpladser og 2 udslusningspladser. Vores unikke koncept/tilbud har vi arbejdet og udviklet siden 1992.

​​

Vi har åben døgnet rundt, året rundt.

Vi tilbyder følgende anbringelsesfaser:

  • Akut anbringelsesfase
  • Pæd. / psyk. observation
  • Behandlingsfase
  • Udslusningsfase

Vi giver dig plads

Som ung beboer på No Name vil du opleve at blive del af et fællesskab med plads til dig, selvom du normalt ikke passer ind nogen steder. Du vil også opleve, at du får plads til at udvikle dig og til at finde din egen vej. Vi lover, at vi vil skubbe til dig. Du vil få modstand og medhold, blive uvenner og få venner for livet.

Vi har prøvet det før

No Name har over 20 års erfaring i at være et fast holdepunkt for unge med psyko-sociale problemstillinger. Vi har et indgående kendskab til unge der skal have en hånd til at stå på egne ben.

​Den selvejede institution No name

CVR: 16773670

​Graverhusvej 4

9574 Bælum