No Name

Døgninstitution byder dig velkommen

Vi er en selvejende døgninstitution i Bælum godkendt som privat opholdssted for børn og unge i henhold til Lov om socialt service § 142 stk. 7. Vi er godkendt til 12 socialpædagogiske pladser til unge mennesker mellem 14 og 18 år fra områderne omkring Aalborg, Randers og resten af landet. Vi har åbent døgnet rundt, året rundt.

Hvad er en døgninstitution?

En døgninstitution er et opholdssted for unge der er frivillige anbragt, unge anbragt uden samtykke eller unge anbragt efter straffelovens § 74a om ungdomssanktion. Vi er godkendt til at modtage anbragte unge i henhold til Straffuldbyrdelseslovens § 78 og at modtage unge i varetægtssurrogat.

Der er herudover samtidig godkendt pladser til socialpædagogisk observation, 2 akutpladser og 2 udslusningspladser. Vores unikke koncept/tilbud har vi arbejdet og udviklet siden 1992.

Vores døgninstitution tilbyder følgende anbringelsesfaser:

  • Akut anbringelsesfase
  • Pæd. / psyk. observation
  • Behandlingsfase
  • Udslusningsfase
  • ​Vi giver dig plads​

​Som ung beboer i vores døgninstitution No Name vil du opleve at blive del af et fællesskab med plads til dig, selvom du normalt ikke passer ind nogen steder.
​Du vil også opleve, at du får plads til at udvikle dig og til at finde din egen vej. Vi lover, at vi vil skubbe til dig. Du vil få modstand og medhold, blive uvenner og få venner for livet.​

​No Name har 30 års erfaring i at være et fast holdepunkt for unge med psyko-sociale problemstillinger. Vi har et indgående kendskab til unge der skal have en hånd til at stå på egne ben.

Se billeder fra No Name

Kontakt os i dag

Er du interesseret i at vide mere om os, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail noname@post-noname.dk eller på telefon 98 33 77 78 / Forstander: 30 80 64 87.