Hjemmesiden er under opdatering, derfor kan der være afvigelser mellem det beskrevne og vores aktuelle tilbud.

Ring derfor gerne til os på 30 80 64 87, og få en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde.

Vi vil være danmarks bedste..​

30 års erfaring

5/5 Stjerner på Google

Livslang læring

Personalet på No Name

"Ressourcen er forudsætningen for den bedste handling"

Vi tilstræber på No Name mod at min. 75 % af vores personale i opholdsdelen er pædagogisk uddannede. Personalegruppen skal være sammensat af personligheder, der alle har særlige evner, ressourcer og kompetencer. Vi tror på, at en personalegruppe med en bred vifte af uddannelser, baggrund, erfaringer og meninger giver en ressourcestærk og dynamisk personalegruppe. Vi vægter faglighed højt på No Name ved at blande medarbejdere med forskellige uddannelser. Vi ser, at de unge profiterer af at møde fagligt dygtige medarbejdere med ekspertise fra forskellige håndværksmæssige områder.

Vi ligger vægt på, at personalet har noget at byde på. Personalet på No Name skal tage ansvar og turde være beslutningstagere i samvær med de unge. Vi vil som voksne på No Name gå forrest og være tydelige. Vi vil være autentiske i relationen med de unge, de skal opleve voksne, der er troværdige, anerkendende og til at stole på.

På No Name udvikles personalet løbende, der afholdes to interne kurser af to dages varighed årligt. Personalet tilbydes også eksterne kurser. Desuden modtager personalet supervision hver 14. dag.​

​☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Vurderet til 5 / 5 stjerner u​d fra mere end 3 anmeldelser på Google

​Den selvejede institution No name

CVR: 16773670