Personalet på No Name

“Ressourcen er forudsætningen for den bedste handling”.

Vi tilstræber på No Name at vores personale i opholdsdelen er pædagogisk uddannede.

 Personalegruppen skal være sammensat af personligheder, der alle har særlige evner, ressourcer og kompetencer. Vi tror på, at en personalegruppe med en bred vifte af uddannelser, baggrund, erfaringer og meninger giver en ressourcestærk og dynamisk personalegruppe. Vi vægter faglighed højt på No Name ved at blande medarbejdere med forskellige uddannelser. Vi ser, at de unge profiterer af at møde fagligt dygtige medarbejdere med ekspertise fra forskellige håndværksmæssige områder.

Vi lægger vægt på, at personalet har noget at byde på. Personalet på No Name skal tage ansvar og turde være beslutningstagere i samvær med de unge. Vi vil som voksne på No Name gå forrest og være tydelige. Vi vil være autentiske i relationen med de unge, de skal opleve voksne, der er troværdige, anerkendende og til at stole på.

På No Name udvikles personalet løbende. Der afholdes to interne kurser af to dages varighed årligt. Personalet uddannes desuden indenfor mentalisering og neuro-affektiv tilgang, som er grundlæggende for No Names behandling.

Her ud over tilstræber vi at enkeltpersoner uddanner sig indenfor forskellige felter, blandt andet misbrugsbehandling; NADA, andre pædagogiske retninger m.v. 

Personalet modtager supervision hver 14. dag med baggrund i neuro-affektiv tilgang og traumeforståelse. 

Se billeder fra No Name

Kontakt os i dag

Er du interesseret i at vide mere om os, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail noname@post-noname.dk eller på telefon 98 33 77 7830 80 64 87.