Personale

Personalet på No Name

“Ressourcen er forudsætningen for den bedste handling”.

Vi tilstræber på No Name mod at min. 75 % af vores personale i opholdsdelen er pædagogisk uddannede. Personalegruppen skal være sammensat af personligheder, der alle har særlige evner, ressourcer og kompetencer. Vi tror på, at en personalegruppe med en bred vifte af uddannelser, baggrund, erfaringer og meninger giver en ressourcestærk og dynamisk personalegruppe. Vi vægter faglighed højt på No Name ved at blande medarbejdere med forskellige uddannelser. Vi ser, at de unge profiterer af at møde fagligt dygtige medarbejdere med ekspertise fra forskellige håndværksmæssige områder.

Vi ligger vægt på, at personalet har noget at byde på. Personalet på No Name skal tage ansvar og turde være beslutningstagere i samvær med de unge. Vi vil som voksne på No Name gå forrest og være tydelige. Vi vil være autentiske i relationen med de unge, de skal opleve voksne, der er troværdige, anerkendende og til at stole på.

På No Name udvikles personalet løbende, der afholdes to interne kurser af to dages varighed årligt. Personalet tilbydes også eksterne kurser. Desuden modtager personalet supervision hver 14. dag.​

Se billeder fra No Name

Kontakt os i dag

Er du interesseret i at vide mere om os, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail noname@post-noname.dk eller på telefon 98 33 77 7830 80 64 87.