Hjemmesiden er under opdatering, derfor kan der være afvigelser mellem det beskrevne og vores aktuelle tilbud.

Ring derfor gerne til os på 30 80 64 87, og få en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde.

Vi vil være danmarks bedste..​

30 års erfaring

5/5 Stjerner på Google

Livslang læring

Det fælles tredje

"I fordybelse, ligeværdighed og samspillet mellem aktører opstår det udefinerbare og unikke rum for personlig udvikling og styrkelse af relationer"

​Vi arbejder i vores pædagogik med "det fælles tredje", hvor den unge og den voksne i fællesskab, løfter og løser en given opgave. Det kan være kreative aktiviteter, fysisk aktiviteter, gåtur etc. Det fælles tredje opstår, i samspillet mellem mindst to aktører og aktiviteten binder deltagerne sammen.

Vi vil gennem arbejdet med det fælles tredje give den unge en oplevelse af, at vi er fælles om opgaven, herved opnår den ligeværdige relation.

Vi oplever, at det fælles tredje kan give mulighed for, at relationen mellem pædagog og den unge forstærkes i fordybelsen af den givne aktivitet.

Det fælles tredje er en del af vores behandlingsmetode, da vi gen-nem aktiviteten kan synliggøre for den unge, hvordan man begår sig i relationen eller fællesskabet.

Vi oplever, at vi ved at skabe en ligeværdig arbejdsrelation opnår muligheden for en kommunikation med den unge, som er helt unik. Samtaler med de unge fungerer rigtig godt, når vi arbejder "side by side".

No Name er placeret i en stor fysisk ramme, hvor vi råder over marker og skov, turist område, et antal husdyr og heste. Disse fysiske rammer udgør en del af vores pædagogik, idet de store naturområder giver mange aktiverings- og udviklingsmuligheder for de unge.

Vi vil gennem den daglige praksis forsøge at videregive vores menneskesyn til de unge om bl.a. at udvikle sig, være pligtopfyldende, omsorgsfulde og bidrage med noget til fællesskabet.

Vi kan se, at nogle unge oplever en ro og fordybelse i en opgave der gør, at de kan tale med den voksne i vide rammer og det fælles tredje som omdrejningspunkt.​

​☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Vurderet til 5 / 5 stjerner u​d fra mere end 3 anmeldelser på Google

​Den selvejede institution No name

CVR: 16773670